A Springday 2021.07.03-tól védettségi igazolány nélkül is látogatható

A Springday 2021.07.03-tól védettségi igazolány nélkül  is látogatható

A Springday 2021.07.03-tól védettségi igazolány nélkül is látogathatóKEDVES KLUBTAGJAINK !

A kormányzati rendelkezéseknek megfelelően

2020.07.03-tól VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS LÁTOGATHATÓ A SPRINGDAY !!!

Ettől a naptól a maszk használat kötelezettsége is megszűnik. 

 
Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Springday legújabb filmjét, melyet Kautzky Armand narrált. A filmet a képre kattintva tekintheted meg.

 

 

SPRINGDAY- AZ IGAZI KLUB


A Springday Health Club a továbbiakban klubrendszerben folytatja működését, így központunk csak hosszútávú tagsággal látogatható. Részletek az alábbi linken


https://springday.hu/arlista/Ezentúl minden bérletünk – a már korábban megváltott, akár kisebb szolgáltatási szinttel rendelkező bérletek is - all inclusive szolgáltatást tartalmaznak, mely magában foglalja a fitness és wellness részleg használatát illetve korlátlan számú csoportos órán való részvétel lehetőségét.

Hiszünk abban, hogy ezek a változások elősegítik klubtagjaink magasabb színvonalú kiszolgálását és Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy valóban hosszú távon megváltozzon az életed.


Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel legyél körülvéve, akik hasonlóan komoly elhatározással és célokkal csatlakoztak hozzánk, hiszen egy közösség motiváló ereje nagymértékben hozzájárul a kitűzött célod eléréséhez.
Klubtársaid kitartásából erőt meríthetsz, hiszen aki ide belépett, az ugyanolyan fogadalmat tett magának, amilyet Te is saját magadnak.

Hasonló célok, hasonló álmok és ismerős emberek. Ezek kötik össze a Springday Klubtagjait.

 

BÉRLETEK MEGHOSZABÍTÁSA

Minden érvényes bérletet a zárvatartás első napján befagyasztottunk.

Ezeket a bérleteket 2021.08.31-ig automatikusan tovább fagyasztjuk és vendégeink első újra látogatásának napján indítjuk újra. A bérleteket annyi nappal hosszabbítjuk meg, ahány nap telt el az első újra látogatás és a bezárás első napja között (tehát nem csak a zárvatartás idejével hosszabbítjuk meg a bérleteket.)