Springday Health Club - az igazi klub

Springday Health Club - az igazi klub

Springday Health Club - az igazi klubKedves Vendégeink,


A Springday Health Club a továbbiakban klubrendszerben folytatja működését, így központunk csak hosszútávú tagsággal látogatható. Részletek az alábbi linken


https://springday.hu/arlista/


A közel fél éves kényszerleállás alatt mindent megtettünk azért, hogy büszke lehess arra, hogy Te is a Springday Klubtagjai közé tartozol. A régi Csapat vár Téged megújult és megszépült környezetben.
Ezentúl minden bérletünk – a már korábban megváltott, akár kisebb szolgáltatási szinttel rendelkező bérletek is - all Inclusive szolgáltatást tartalmaznak, mely magában foglalja a fitness és wellness részleg használatát illetve korlátlan számú csoportos órán való részvétel lehetőségét.

Hiszünk abban, hogy ezek a változások elősegítik klubtagjaink magasabb színvonalú kiszolgálását és Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy valóban hosszú távon megváltozzon az életed.


Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel legyél körülvéve, akik hasonlóan komoly elhatározással és célokkal csatlakoztak hozzánk, hiszen egy közösség motiváló ereje nagymértékben hozzájárul a kitűzött célod eléréséhez.
Klubtársaid kitartásából erőt meríthetsz, hiszen aki ide belépett, az ugyanolyan fogadalmat tett magának, amilyet Te is saját magadnak.

Hasonló célok, hasonló álmok és ismerős emberek. Ezek kötik össze a Springday Klubtagjait.

A közeli várható nyitással kapcsolatban a jövő hét folyamán bővebb információkkal jelentkezünk.

Üdvözöl és visszavár
a Springday Csapat