Springday újranyitás 2021.05.03. reggel 6.00 óra

Springday újranyitás 2021.05.03. reggel 6.00 óra

Springday újranyitás 2021.05.03. reggel 6.00 óraKedves Vendégeink

2021.05.03-án hétfőn reggel 06.00 órakor teljes nyitvatartási idővel újranyit a Springday Health Club a védettségi igazolvánnyal vagy versenyengedéllyel rendelkező tagjaink számára. 

Védettség vagy versenysportolói státusz igazolásának módja

1. Védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány felmutatása. (Rendelet szerint "a koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható". Vendégeink kérdésére külön megerősítjük, hogy az oltáskor kapott igazoló papír vagy a negatív COVID teszt nem helyettesítheti a védettségi igazolványt.)

VAGY

2. Védettség telefonos applikációval történő igazolása (május közepe után)

VAGY

3. Sportolói igazolvány és érvényes sportorvosi engedély felmutatása

 

Maszk használat

- Azokban a terekben (mélygarázs, lépcsőház, recepcióhoz vezető folyosók, recepció előtti tér), ahol a védettségi igazolvánnyal rendelkező és nem rendelkező személyek egyszerre tartózkodhatnak, a maszk viselése kötelező.

- Vendégeink kérdésére ezúton is jelezzük, hogy a rendeletek értelmében azon dolgozóink, akik nem igazolják védettségi igazolvánnyal a védettségüket, a központ teljes területén maszkot fognak hordani. Azon dolgozóink, akik igazolják védettségüket az intézmény vezetője felé, nem kötelezhetőek a maszk viselésére azokon a területeken, ahol csak védett személyek tartózkodnak, de nem is tiltható meg nekik a maszk viselése. 

Bérletek meghosszabbítása

Minden érvényes bérletet a zárvatartás első napján befagyasztottunk.

Ezeket a bérleteket 2021.08.31-ig automatikusan tovább fagyasztjuk és vendégeink első újra látogatásának napján indítjuk újra. Ez azt jelenti, hogy azok a Vendégeink, akik 2021.08.31. előtt tervezik az első látogatásukat, azoknak nem kell semmit tenniük, mivel az első látogatás napján, a recepción  indítjuk újra és hosszabbítjuk meg a bérletüket. A bérleteket annyi nappal hosszabbítjuk meg, ahány nap telt el az első újra látogatás és a bezárás első napja között (tehát nem csak a zárvatartás idejével hosszabbítjuk meg a bérleteket.)  Csak azoknak a vendégeknek kell külön kérniük az esetleges tovább hosszabbítást, akik 2021.08.31. után terveznek először visszatérni hozzánk.