Védettség igazolása applikációval

Védettség igazolása applikációval

Védettség igazolása applikációvalVÉDETTSÉG IGAZOLÁSA APPLIKÁCIÓVAL A SPRINGDAYBEN !!!

Információt szeretnénk adni a védettség applikációval történő igazolásáról. Ha már Te is hetek óta várod a védettségi igazolványod, de még nem érkezett meg, akkor az applikációval már az első oltás felvétele után igazolni tudod a védettséged és a színházak, mozik, éttermek látogatása mellett

VÉGRE A SPRINGDAYBE IS EL TUDSZ JÖNNI !!!

 
Előtte azonban szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Springday legújabb filmjét, melyet Kautzky Armand narrált. A filmet a képre kattintva tekintheted meg.

 

 

Fontos tudni, hogy csak az oltással megszerzett védettséget lehet igazolni applikációval. Akik igazolt Covid betegség vagy igazolt ellenanyag szint miatt kapták meg a védettségi igazolványukat, csak a fizikai védettségi igazolvány felmutatásával tudják igazolni a védettségüket.  

 

A védettség igazolásához nem elegendő az applikációban megjelenő információ felmutatása. Belépés előtt recepciós kollégáink az erre szolgáló Covid Control APP használatával beolvassák a klubtag alkalmazásában megjelenő QR kódot és ha a COVID Control applikációban ZÖLD pipa jelenik meg, akkor tekinthető érvényesnek a védettség igazolása.
 


Az alábbi linken kaptok segítséget az alkalmazás letöltéséhez, de alatta mi is leírjuk a tapasztalatunkat.

https://www.eeszt.gov.hu/hu/help/mobilalkalmazasok

Tapasztalataink:

A telepítés két részből áll. Először a számítógépeden kövesd az alábbi lépéseket, majd a megadott ponton (8. lépés) kell a mobiltelefonra telepíteni az alkalmazást.

1. lépés  

Kattints az alábbi linkre
https://www.eeszt.gov.hu/

2. lépés

A rendszer automatikusan átirányít erre az oldalra
https://www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
Itt a két lehetőség közül válaszd a "Lakossági Portál"-t.

3. lépés

A rendszer az alábbi oldalra fog vezetni
https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal

4. lépés

Az oldal jobb felső sarkában kattints a kék színű BEJELENTKEZÉS gombra

5. lépés

Ezután 3 féle módon tudod magadat azonosítani.
Ezen a ponton csak az ÜGYFÉLKAPU azonosítási metódussal kapcsolatban van tapasztalatunk, ezért javasoljuk, hogy ha nem rendelkezel ügyfélkapu regisztrációval, akkor tedd meg, főleg ha a másik két azonosítási metódus neked sem mond semmit.
A cikk írója már korábban beregisztrált az EESZT-rendszerbe, ezért elképzelhető, hogy itt pár lépés még vár rád az itt leírtakon felül.

6. lépés

Miután sikeresen bejelentkeztél, az adott webolal jobb felső sarkában ki lesz írva a neved és a TAJ számod. Kattints a "Mobilalkalmazások" menüpontra.
A bal oldalon található EESZT alkalmazás nevű applikáció melletti kérdőjel arra  a help linkre visz, amit a leírás elején mi is megadtunk, de most ne feltétlenül kattins rá vagy ha rákattintottál, akkor menj vissza a mobilalkalmazások menüpontra.

7. lépés

Görgess lejebb az ÚJ REGISZTRÁCIÓ gombra és kattints rá.

8. lépés

Kövesd az alábbi utasításokat és innen már minden simán fog menni.

  • Telepítse mobileszközén az alkalmazást! *
  • Indítsa el a telepített applikációt!
  • Adja meg az EESZT-be történő belépéshez használt azonosítóját: "TAJ SZÁM", majd lépjen tovább a QR kód olvasásához!


* Alkalmazás telepítése:
APP STORE esetén "EESZT lakossági", GOOGLE PLAY esetén "EESZT alkalmazás" néven találod meg. És itt jön egy fontos információ. Ha a megadott névre keresve nem találod meg, akkor csak azt írd be, hogy "EESZT" és lejjebb görgetve megtalálod az EESZT alkalmazást.