Baba-mama program

KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMUNKAT? 

 • A várandós kismamáknak.
 • Szülés után a kisbabával együtt 1 éves koráig.
 • A kisbaba 1-4 éves koráig.

 

Baba – Mama program:

Baba – Mama programunk végig kísér a fogantatástól kezdve egészen a gyermek 4 éves koráig.  Célunk az, hogy minden kismamának a maximális segítséget megadjuk ahhoz, hogy élete legcsodálatosabb időszakát biztonságban, nyugodt körülmények között, a kisbabájával együtt egy motiváló közösségben töltse el úgy, hogy közben önmagát formában tudja tartani.

 

Várandós kismamáknak: 

A rendszeres mozgás, sportolás és edzés mindig fontos a szervezet egészséges működésének szempontjából. Kismama torna óráinkon egyes mozgásformák, a megfelelő izomcsoportok erősítése révén, segíthetnek, hogy komfortosabban érezd magad a terhesség alatt, míg más izomcsoportok fejlesztése könnyebbé teheti számodra a szülést. Bár ebben az időszakban gyakran érezheted magad fáradtnak, a rendszeres mozgásból energiát, erőt és kitartást nyerhetsz a 9 hónap alatt.

 

babamama1

 

Szülés után, kisbabával együtt 1 éves koráig:

A szülést követően a regenerációé a főszerep, amelyre kifejezetten ajánljuk a „Body Shaping with Baby” csoportos óránkat. Ezen az órán a kisbaba pár hónapos korától kezdve egészen 1 éves koráig részt vehet az órán anyukájával együtt. Egy igazi alakformáló óra kisbabákkal. Játékos és hatékony formája az edzésnek. A formába lendülés garantált, hangsúlyt fektetve a terhesség utáni regenerálódásra, kritikus részek alapos formálására, természetesen maximálisan a szoptatást figyelembe véve. A Baba-Mama óráinkat az órarendben tudod megnézni!

 

 

babamama2

 

A kisbaba 1-4 éves koráig:

A kisbaba 1-4 éves koráig játszóházunkban vigyázunk gyermekedre! Tudjuk, hogy az egyik legnagyobb problémát az jelenti egy kismama életében, hogy ki vigyázzon gyermekére az edzés idején. Játszóházunkban szakképzett óvónők és pedagógusok várják a gyerekeket, így te nyugodtan edzhetsz. Klubtagjaink kedvezőbb áron tudják igénybe venni a játszóház szolgáltatásait.

 

babamama3

 

 

 

Nézzük miből is áll a Baba- Mama program

 

InBody – Teljes testösszetétel meghatározás


A legelső lépésként felmérjük az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést 3 havonta megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket.

 

Milon gépek használata


A Baba – Mama program egyik meghatározó része a Milon köredzés, ami a tényleges testedzést adja neked akár 36 perc alatt. A bérlet ára nem tartalmazza a Milon karóra díját, amelynek ára 10.000 Ft. Ez az ár egyszeri díj, amely tartalmazza az első Milon kör felmérést, 1 órás személyre szabott foglalkozást, amelynek során a Milon edző személyre szabja a nagyobb Milon kört, illetve magát a Milon karórát, amely tárolja a személyre szabott adataidat. Ez az óra csak a tiéd, haza is viheted magaddal, majd minden alkalommal ennek a segítségével tudod elindítani az edzésedet. 
Mielőtt a Milon gépeket elkezdenéd használni, a milonizer segítségével felmérjük a testi adottságaidat (magasság, súly, karok és lábak hossza). Ezeknek az adatoknak a segítségével a Milon gép személyre szabottan, automatikusan a te igényeidnek megfelelően fog beállni, amikor elkezded használni őket. A Milon karórán tárolja az adataidat, így könnyen nyomon tudod majd követni a folyamatos fejlődésedet. Bármi is legyen a célod, mi segítünk elérni a Baba –Mama program keretén belül. A Milon gépek használatáról a Smart programban találsz részletesebb információt.
Gyakran előfordul a kismamák körében, hogy amikor újra visszatérnek edzeni, kellemetlenül érzik magukat, esetleg feszengenek. Ebben a programban semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra! Mindent a saját edzettségi állapodnak megfelelően végezhetsz. Közben az eredmény sem marad el, hiszen bármi is legyen a célod, a Milon kör megteremti a tökéletes alapokat a leghatékonyabb edzéshez. 36 perc, amikor újra te lehetsz a középpontban, amikor újra kikapcsolhatsz és tehetsz valamit azért, hogy újra a régi formádban ragyogj. Mindezt úgy, hogy közben a gyermekedet biztonságban tudhatod.

 

 

A Milon edzés testi előnyei

  • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
  • Ízületi stresszcsökkentés
  • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
  • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
  • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
  • Megnövekedett anyagcsere
  • Megnövekedett izomképződés

 

 

Csoportos órákon való részvétel


Baba-Mama programunkban a csoportos óráinkra is ellátogathatsz, így színesítheted az edzéseidet. Csoportosan mozogni, együtt dolgozni az edzővel, érezni a közös energiákat és a jó hangulatot, miközben magával ragad a zene – hihetetlenül jól motiválja, és rendszerességre ösztönzi az embert. Kismamáknak kifejezetten ajánlott csoportos óráink: Body shaping with baby, Kismama torna.

 

Wellness részlegünk használata


Csodálatos wellness részlegünket is használhatod, ahol pezsgőfürdő, úszómedence, gőzkabin és szaunák sora vár rád.

 

 

 

 

A Baba-Mama programban legkedvezőbb áron a Baba-mama 12 alkalmas délelőtti bérlettel tudsz résztvenni.

Szűcs Márta +36-20-393-6854 és Schromm Barnabás +36-20-485-1107  segít időpontot egyeztetni az első alkalomra és készséggel megválaszolja az esetleges kérdéseket.

E-mail: sales@springday.hu

 

SPRINGDAY HEALTH CLUB – GENERÁCIÓK EGÉSZSÉG KLUBJA