BIG MEN CLUB

BIG MEN CLUB – Ahol a fogyás csak mellékhatás

Az ország legnagyobb egészség és fitnesz központjában, a Springday Health Club-ban 2018 óta a “legnagyobb” tehát jelentős túlsúllyal küszködő emberek is visszakaphatják az egészség és az ideális testsúly lehetőségét.

Nálunk nem kell kellemetlenül érezned magad a méreteid miatt, mert a program vezetője, aki mindenki számára segítséget nyújt – akár úgy is, hogy együtt edz veled –  maga is jelentős túlsúllyal kezdte meg a programot. Amennyiben igényled, ott lesz veled, segít, biztat, tanácsot ad, de úgy, hogy amiről beszél, azt maga is teszi vagy már kipróbálta.

A BIG MEN CLUB tagjai egy nagy csapat, akik használják a modern edzési lehetőségeket, mint például a Milon köredzés programot vagy az Aquatraining órákat, hogy személyre szabottan, szenvedés nélkül, mosolyogva, a leghatékonyabban érjék el céljaikat.

Igény szerint személyi edző és dietetikus is tud segíteni a club tagjainknak a tökéletes eredmény elérésében.

Ez az ország első, egyedülálló csoportja, ahol a nagy emberek is jól érezhetik magukat! 

Úgy gondoljuk a rendszeres mozgással és edzéssel járó jó közérzet és kondíció nem kiváltság, még akkor sem, ha az egyén  testtömeg indexe már jelentős vagy akár kóros túlsúlyt jelez.

A hölgyeket 30, vagy annál magasabb, míg a férfiakat 35, vagy annál nagyobb BMI, azaz testtömeg index-el várjuk szeretettel körünkbe, hogy ők is visszanyerhessék  mobilitásukat.

BMI számítás: pl. 175 cm és 134kg esetén 

134/(1,75*1,75)=43,75,  így a példában szereplő egyén BMI index-e 43,75

A program 2018. augusztusi indulása óta, több mint 100 ember csatlakozott a BIG MEN CLUB tagjai közé és kezdte el megváltoztatni az életét!

Mellékhatások tekintetében a házigazda maga is, 25 kilogrammal lett kevesebb azóta, és a csoport tagjai közül többen adtak már le 8, 10, 15 kiló felesleget.

Ezek után már csak egyetlen kérdés van.

Te mikor jössz el hozzánk egy személyes program bemutatására?

 “NÁLUNK A FOGYÁS CSAK MELLÉKHATÁS!”

Programunk vezetője Barabás Zoltán dee jay, rádiós műsorvezető, író, személyesen várja a tettre kész érdeklődőket, akik hozzá hasonló cipőben járnak. Zoltán naponta áll a csoport tagjai rendelkezésére, hogy edzőtársuk és motivátoruk legyen.

Ő maga is mindennap azon dolgozik, hogy ismét jó formában és jó hangulatban élhessen. Egy betegségből adódó súlyos elhízásával együtt is, naponta edz, egyre jobban érzi magát a bőrében, folyamatosan csökken a súlya és szívesen megosztja saját tapasztalatait a csoport tagjaival. Természetesen szakedzők, dietetikusok is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maga számára legkevésbé megterhelő, de eredményes edzésprogramot állíthasson össze.

A BIG MEN CLUB tagjai kedvezményes havi Springday bérletet vásárolhatnak.

A bérlet ára tartalmazza:
– Milon köredzés használatát
– csoportos órákon való részvételt,
– fitness és cardio részleg használatát,
– wellness részleg használatát (pezsgőfürdő, úszómedence, szaunák, napozóterasz)
– tusfürdő és törölköző használatát,
– egy kényelmes öltözőszekrény használatát
- havonta 1 Inbody felmérést

 

A bérlet ára nem tartalmazza a Milon karóra díját, amelynek ára 10.000 Ft. Ez az ár egyszeri díj, amely tartalmaz egy Inbody tesztet, az első Milon kör felmérést, 45 perces személyre szabott foglalkozást, amelynek során a Milon edző személyre szabja a nagyobb Milon kört, illetve magát a Milon karórát, amely tárolja a személyre szabott adataidat. Ez az óra a tiéd, ennek a segítségével tudod elindítani az edzéseidet. 

A milon köredzés még hatékonyabbá tétele érdekében javasoljuk, hogy vegyél részt a Smart programban, melynek segítségével kb. 2 havonta kaphatsz egy teljes felmérést és új edzéstervet.

 

ELSŐ LÉPÉS

Vedd fel a kapcsolatot velünk! Gyere el hozzánk egy személyes program bemutatásra, ahol bemutatjuk neked klubunk adottságait és szolgáltatásait. A program bemutatása nem jár semmilyen kötelezettséggel és teljesen díjtalan.

Időpont egyeztetés: Barabás Zoltán 06 70 393 0142

 

BIG MEN CLUB nagy hangsúlyt fektet edzések közben a jó hangulat és a megfelelő környezet megteremtésére, ezért eleinte főleg a csoportos edzéseket javasoljuk a klubhoz csatlakozóknak. Azt tapasztaljuk együtt könnyebb! Hasonló adottságú emberek együtt hatékonyabban tudnak tevékenykedni. A legújabb felmérések is ezt bizonyítják, hogy jelentősen hatékonyabbak a csoportokban végzett edzések, ez alól csak az élsportolók a kivételek. Általános javaslatunk a kezdéshez, a Milon köredzés program és az Aquatraining rendszeres használata, igény szerinti kiegészítő programok alkalmazásával.

Várunk tehát Téged is, már holnaptól, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát, az önbecsülésed!

Szeretnénk együtt örülni veled a sikereidnek, az egyre jobb kedvednek és az egyre kisebb ruhaméreteidnek!

Csatlakozás: folyamatosan várjuk az érdeklődőket!

 

Barabás Zoltán személyes üzenete: 

Magam egy betegség kapcsán, az elmúlt 5 évben, 70 kg-ot híztam.
Talán el tudod képzelni mennyire könnyű az élet, 168 cm magassággal
és 170 kilós testsúllyal....

Eleinte próbálkoztam mindennel. Szerintem az ismert és kevésbé ismert kúrákat,
a paleotól a ketogénig, a harcosok étrendjét, a testszervizt, de még a káposztalevest
és az Atkins-t is kipróbáltam.

Nem mondom, hogy nem voltak részeredményeim (-10, -18 kg), de valahogy,
amint felismerte a szervezetem, hogy hol van az átverés, szépen csendben kompenzált
és párhónap elteltével, vagy ugyanannyit, vagy egy kicsivel többet mutatott a mérleg.

Majd jött a gyaloglás, alig pár száz méterrel kezdtem, néhány hónap alatt sikerült eljutnom a napi 3,5 km távolságig.

Hiába a napi túrák a mérleg makacsul tartotta magát, pedig mentem, esőben, szélben…
Fogyni nem fogytam ugyan, de kezdtem jobban érezni magam, a lábaim is szépen javultak.

Itt kell megemlítenem és tiszta szívemből megköszönnöm az ismeretlen emberek biztatását, melyekből valahogy minden napra jutott egy-egy. A parkot esténként locsoló úr,
mindig volt egy futó, aki biztatott, a fiatal pár, akik bringával érkeznek esténként és felváltva rótták a köröket, sorolhatnám hosszasan ... jók az emberek, még akkor is, ha sokszor nehéz ebben hinnünk!

Majd jött a tél, az eső, a hideg, agyaltam mi legyen. Be kellene menni egy "terembe".
Áááá, ezzel a súllyal és alakkal oda, ahol mindenki tökéletes ? Hogy néznék ki én ott a kinyúlt, 8 XL-es pólómban, amiben jól érzem magam,
ami mögé egy kicsit elbújhatok. És ekkor jött megint valaki, egy barát, aki azt mondta:
„Van itt egy Klub, ami szerintem neked való. Úgy gondolom, hogy itt Te is jól éreznéd magad. Van uszoda, szaunák, jacuzzi, kardió terem, különböző tornák, egy nagyon modern köredzés, mélygarázs és valami olyan természetes hangulat, amit nagyon szeretnél”

Belefogtam, nem bántam meg egyetlen percét sem... elrohant az ősz, a tél, a tavasz...ott vagyok majdnem minden nap. Kardiózom, „vízi balettezem”.  Az aquatréning nagy kedvencem lett mivel a vízben mindent megtudok csinálni, amit a medence partján nem.

És valóban, itt tényleg mindenki tökéletes, de nem azért, amiért gondoltam. Mosolygós, jó fej srácok és csajok vannak, na meg hölgyek és urak.
Köszönnek, biztatnak ők is, kérdezik, hogy állok.
Jó ott lenni, jó ismerősök, barátok lettek, új és új élettörténetek.

Így jött az ötlet, meg kellene mutatnom másoknak is, hogy a dolog belülről teljesen más, mint gondolnák.  Hogy 170 kilóval, túlsúlyosan is lehet mozogni, és élvezni is azt újra. Hogy az emberek, ha látják az elszántságod és azt, hogy komolyan gondolod, komolyan is vesznek majd.

Beszélgetve a vezetőséggel, mellém álltak. Azt mondták csináld meg a saját klubod! A BIG MEN klubot, ahol te fogadod őket, segítesz nekik elindulni, beilleszkedni.

Mi adjuk a lehetőséget, a speciális bérletet, a szakmai hátteret, a többi a te dolgod.

És most Te jössz! Rád is gondoltam, igen. Gyere közénk!


Csináld velünk az edzés programot, melynek része lehet egy 100%-ban gépesített köredzés program, vízitorna szakedző irányításával és

Havonta csoport találkozót tartunk, ahol mindig lesz egy meghívott vendég, aki képes segíteni tudása, tapasztalatai alapján, hogy könnyebben veszítsük el a felesleget.
A találkozások alkalmával táplálkozási és főzési tanácsok mellett, lelki segítséget is kaphat az, akinek arra van szüksége. Ilyenkor tervezzük meg a következő hónap céljait, hogy azokért indulhassunk a csatába!

Szeretném elmondani, a BIG MEN Club nem egy fogyókúrás klub!
Nálunk nem csak a test és a lélek, hanem a szellem és a közérzet is számít.
Szlogenünk: Nálunk a fogyás csak mellékhatás.
A BMC egy életmód klub azoknak, akiknek egyedül nehezen megy a visszatalálás.

Nos, most itt tartunk. Várom a hozzám hasonlóan „divatosan duzzadt”, de magukért tenni akaró embereket, akiknek jól jönne egy hasonszőrű segítő. Valaki, aki ha kell, edz veled,
aki megmutatja, ha szükség van rá, ki az a szakember a Klubban, aki segíthet.

Ha úgy gondolod elég volt már a nehézkes évekből, a bujkálásokból és olykor a megaláztatásokból is, vegyük fel a kapcsolatot. Hívj fel hétköznap 13.00 és 18.00 között.

Nincs veszteni valód, csupán a felesleges kilóidat veszítheted el!

Gyere, ha úgy érzed, beletartozol a célcsoportba, legyél nő vagy férfi, huszon vagy hatvan valahány éves! Keress meg, beszéljünk, hátha...

Nézzük, milyen előnyöket és lehetőségeket nyújt számodra a BIG MEN CLUB tagság:

- Speciális kedvezményes BIG MEN havi bérlet konstrukciót

- milon köredzés használata

- Átgondolt, kipróbált, hatékony, betartható edzéstervet a Smart program igénybevételével
- Igény szerint dietetikus segítségével étkezési tanácsokat, étrendet

- Vizitorna (Aquaaerobic) használatot heti több alkalommal órarend szerint

- Wellness részleg használatot (uszoda, jacuzzi, szaunák, sóbarlang, napozó)

- Rendszeres csoport összejöveteleket, konzultációt

Ne feledd, nálunk a fogyás csak mellékhatás, de a mozgás szabadsága mindenkinek jár!

Üdvözlettel,
Barabás Zoltán
BIG MEN Club Házigazda

Időpont- egyeztetés:

Barabás Zoltán

Telefonszám: 06 70 393 0142

E-mail cím: bigmenclub@springday.hu