Senior Program

Nézd meg filmünket

 

SENIOR ÉLETMÓD PROGRAM

 

 

 

A Springday Health Club elkötelezett híve az élethosszig tartó mozgásnak és aktív életmódnak, ezért kiemelt figyelmet szentelünk a senior korosztály igényeinek.

 

MIT TARTALMAZ A SENIOR PROGRAM

A Senior program lényegében egy olyan javaslat csomag, mely összegyűjti a Springday Health Club-ban található azon mozgásformákat, melyeket mindenképpen ajánlunk Senior vendégeinknek. 

A PROGRAM ELEMEI

Gerinctréning

Aquatraining

Aquabike

Csoportos órákon való részvétel

Milon köredzés

Wellness részleg használata

Inbody teljes testösszetétel mérés 

 

 

GERINCTRÉNING

A gerinctréning megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmokat és ugyanakkor mobilizálja a gerincet, ennek köszönhetően rengeteg pozitív hatása van a szervezetre: Megszüntetheti a nyaki, derék-, hát és a gerincfájdalmakat, megelőzheti a gerinc és mozgásszervi problémák kialakulását és javíthatja az állóképességet.

 

AQUATRAINING

Az Aquatraining (vízi-torna) órán a mozgás a medencében, vízben történik. A gyakorlatok összessége leginkább az aerobik és a gyógytorna mozgásanyagát ötvözi, miközben kíméli az ízületeket és a gerincre eső terhelést. A víz ellenállása miatt lelassítja a mozdulatokat, ezáltal minimalizálja a sérülések kialakulását. Akik szárazföldön nehezebben mozognak, azoknak különösen fontos, hogy könnyedebb, vizes közegben átmozgassák testüket, ennek köszönhetően testileg és lelkileg felfrissülnek, gyorsabbá válnak.

 

 

AQUABIKE

Egyesítettük a vízben való mozgást a hatékony biciklizéssel, így a torna mozdulatok mellett már a vízben is tekerhetnek vendégeink!

Miért jó a vízben való biciklizés?

Nem terheljük az ízületeket és a gerincoszlopot.

Hosszabb kihagyások és sportsérülések után is sikerrel alkalmazhatjuk.

A vízi kerékpározással kétszer annyi zsír égethető el ugyanannyi idő alatt, mint szárazföldön ugyanezzel a mozgással.

Javítja az állóképességet, és fokozza a szív- és keringési rendszer működését.

Oldja a feszültséget és hatékony a narancsbőr tüneteivel szemben.

 

CSOPORTOS ÓRÁK

Válogass órarendünkben a csoportos torna órák vagy akár a kerékpáros órák között. Hatalmas terek, friss levegő és ízületkímélő Keiser kerékpárok várnak. 

 

MILON KÖREDZÉS

Programunk meghatározó része a MILON köredzés.

A milon egy német fejlesztésű köredzés rendszer, mely a testi adottságaidnak és céljaidnak megfelelően automatikusan beáll a Te méretedre és edzéstervedre.

A milon gépeket egy felmérést követően tudod használni, melynek során minden egyes gépet hozzád állítunk és egyúttal elkészítjük az edzéstervedet.

A felmérés díja 10.000 Ft, mely tartalmaz egy Inbody testösszetétel mérést, egy személyreszabott milon edzéstervet az 1. számú milon körre és magát a milon azonosító órát, melyet minden alkalommal magaddal kell hoznod az edzésre, mivel ez azonosít téged a milon rendszeren belül.

A személyreszabott beállításoknak köszönhetően elkerülhető az esetleges sérülés, megerőltetés. Az izomcsoportok átmozgatásra kerülnek, és fokozatosan az edzettségi szintnek megfelelő terhelés mellett történik az edzés. A rendszer tárolja az edzések adatait (alkalmak, terhelés, aktuális állapot), így a fejlődés bármikor visszanézhető.

 

 

Javasoljuk, hogy vedd igénybe a Smart programot, hogy hosszú távon is biztosítva legyen a fejlődésed. A Smart programról itt olvashatsz részletesebben.

https://springday.hu/szolgaltatas/smart-program

 

WELLNESS RÉSZLEG

Világszínvonalú wellness részlegünkben az alábbi élmények várnak rád

úszómedence

jacuzzi

szaunák

tengeri klíma kabin

gőzkabinok

tepidárium

fűtött kőágyak

jégszoba

infrakabin

Egy kellemesen fárasztó edzés után átadhatjátok magatokat a teljes nyugalomnak, pihenésnek és feltöltődésnek.