Smart program

SMART PROGRAM A SPRINGDAY HEALTH CLUBBAN

TELJES TESTEDZÉS AKÁR 36 PERC ALATT!

 

A SMART program alapja a csúcstechnológiát alkalmazó német milon köredzés rendszer.

 

FOGLALJ IDŐPONTOT A MILON FELMÉRÉSRE MOST

 

Mi is az a milon köredzés rendszer

A milon legújabb fejlesztése, a Q sorozat Magyarországon kizárólag a Springday Health Clubban található meg.

Jelenleg két körön tudtok edzeni. Az egyik egy erő- és állóképesség növelő kör 12 géppel, a másik egy prémium erőfejlesztő kör 7 géppel.

 

 

Itt megnézheted a Springday magyar nyelvű illetve a milon gyártójának hivatalos filmjét, melyből benyomást szerezhetsz a milon Q rendkívüli és egyedülálló képességeiről. 

Nem csodálkozunk, ha leesik az állad.

 

 

 

A milon előnyei a hagyományos fitnesztermi gépekhez képest

 

- nem kell kézzel átállítanod a súlyokat az előző vendég után, hisz minden gép automatikusan beáll az edzéstervednek megfeleő terhelésre

- nem kell kézzel állítani az ülések magasságát és a karok hosszát, hiszen minden gép automatikusan rááll a Te méreteidre.

- nem kell várnod, hogy mikor szabadul fel az edzésednek megfelelő eszköz, hiszen minden vendég egyszerre áll fel és egyszerre ül át a következő gépre.

- nem kell kitalálnod, hogy milyen gyakorlatokat végezz, hisz az edzésterved el van tárolva a milon rednszerében és azt fogod végrehajtani

- biztonságosan tudod végezni a gyakorlatokat, melyhez a képernyőn megjelenő milon inga is segítséget nyújt

- mindkét mozgásirányba személyre szabható a gépek ellenállása, így még hatékonyabb az edzés

- részletes elemzések segítségével okostelefonon is követni tudod edzéseid hatékonyságát

 

Hogyan tudok edzeni a milon körön

Legtöbb bérletünk tartalmazza a milon kör használatának lehetőségét, de ahhoz, hogy el tudj kezdeni edzeni, egy felmérést kell készítenünk, melynek során személyre szabottan hozzád állítjuk a rendszert.

 

Mit kell tudnom a felmérésről

A felmérésre előzetesen tudsz időpontot foglalni. 

FOGLALJ IDŐPONTOT A MILON FELMÉRÉSRE MOST

 Vagy hívd központi számunkat H-P: 8.00 h - 20.00 h-ig, ahol visszahívást tudsz kérni.

Telefon: +3617997990  

 

A felmérés díja 10.000 Ft, mely tartalmaz egy Inbody testösszetétel mérést, egy személyreszabott milon edzéstervet az 1. számú milon körre és magát a milon azonosító órát, melyet minden alkalommal magaddal kell hoznod az edzésre, mivel ez azonosít téged a milon rendszeren belül.

A felmérés első lépéseként egy számítógéppel vezérelt szenzor (milonizer) letapogatja a tested méreteit. 

Ezután a milon edző segítségével minden egyes gépen el kell végezni az adott gyakorlatot, hogy megkapd a céljaidnak megfelelő, személyreszabott edzéstervedet, melyet eltárol a rendszer. 

A 2. sz milon kör felmérésre egy későbbi időpontban kerülhet sor.

A felmérés díja 5.000 Ft, mely tartalmaz egy Inbody testösszetétel mérést és egy személyreszabott milon edzéstervet a 2. számú körre.

Egy felmérés kb. 50 percet vesz igénybe.

 

Hogyan tudok edzeni a milon körön a felmérés után

Amikor legközelebb jössz edzeni már nincs szükség időpontegyeztetésre. Ahogy a kezdő ponton felszabadul az első gép, már el is foglalhatod a helyed és kezdődhet az edzés. Az órád érintésével automatikusan rááll a méretedre a gép minden eleme. 

A nagyobb milon körön két kört érdemes megtenni, ami 36 percig tart. Ez alatt az idő alatt a céljaidtól függően egy rendkívül hatékony edzésen veszel részt. 

A kisebb kör 7 erőfejlesztő gépből áll, amelyen kb. 20 perc alatt tudsz végezni.

A felmérés után két lehetőséged van a milonnal való edzésre

- az edzéstervnek megfelelően használod a gépeket és saját magadnak állítod a terhelést. 

- részt veszel a Smart programban, melynek keretén belül milon edzőnk kb. 2 havonta egy teljes felmérést készít és a fejlődésedhez igazítja edzéstervedet. 

 

Mi is az a SMART PROGRAM

A SMART PROGRAM egy olyan rendszer, melyet a Springday Health Club dolgozott ki abból a célból, hogy a milon kör használatával hosszú távon biztosítsuk fejlődésed. 

A SMART program lényege, hogy időszakonként felmérjük az állapotodat, kielemezzük fejlődésed és ehhez igazítjuk új edzéstervedet.

Ehhez nem kell mást tenned, mint 20 alkalmanként kérni ezt a felmérést milon edződtől. ( Az árlistában "MILON EDZÉSTERV 20 alkalomra" néven találod meg.)

A 20 alkalom kb. 2 hónapot ölel fel, attól függően, hogy milyen sűrűn használod a milon kört. Javasoljuk, hogy heti 2-3 alkalommal gyere edzeni. ( A milon rendszer úgy van beállítva, hogy hetente maximum 3 alkalommal tudod használni mindkét kört. Egy alkalommal két kört tudsz menni mindkét milon körön.)

A SMART PROGRAM felmérése a következőket tartalmazza:

- Inbody teljes testösszetétel mérés

- új edzésterv beállítása az egyik milon körre

- egy milonizer teszt elvégzése (fitnesz teszt vagy hajlékonysági és mobilitás teszt)

- konzultáció a milon edzővel

Időtartama: 50 perc

A felmérés ára: 6000 Ft

 

KIKNEK AJÁNLJUK A MILON KÖR HASZNÁLATÁT

- Akiknek kevés idejük van, ezért gyors és hatékony edzésre vágynak.

- Akik nem szeretnek várakozni, amíg a másik vendég használja az edzéstervében szereplő eszközt.

- Akik gyakorlatlanok a fitness termi gépek használatában, ezért biztonságosan szeretnének edzeni.

- Akik okostelefonjukon szeretnék nyomon követni a fejlődésüket 

- Akik most kezdenek el mozogni vagy évekkel ezelőtt mozogtak utoljára.

- Versenyzőknek, mivel olyan módon tudják beállítani a terhelést, ami egyedülálló fejlődést biztosít.

 

milondisplay

 

 

TELJES TESTEDZÉS 36 PERC ALATT!

 A Milon köredzés egyik hatalmas előnye, hogy nagyon gyorsan letudhatod a napi edzésedet. Ha csak a nagyobb körön mész két kört, akkor zuhanyzással, bemelegítéssel és nyújtással együtt körülbelül 1 óra alatt végeztél az edzéseddel és máris tettél az egészségedért.

Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy miért olyan hatékony a milon, hogy akár egy 36 perces edzés is megfelelő intenzitással végezhető el. 

Nos, ez azért van mert az excentrikus (az aktív izom nyúlik) és koncentrikus (az aktív izom rövidül) mozgástartományban is testre lehet szabni a gép ellenállását, így sokkal hatékonyabb, mint egy átlagos fitness gép, hisz mindkét mozdulat során a céljaidnak megfelelő, lehető legoptimálisabb erőkifejtéssel fogsz dolgozni. A teljes testedzéshez 2 kört ajánlott megtenni a nagyobbik körön, így jön ki összesen a 36 perc. Ha mindkét kört használod, akkor is kb. 1 órán belül végzel és valóban úgy fogod érezni magad, mintha megújultál volna.

Már csak az van hátra, hogy ellazulj a jacuzziban vagy rabul ejtsen a szaunavilágunk és elmondhatod, hogy ez egy tökéletes nap volt.

 

MILON KÖREDZÉS ELŐNYEI

 

milonkorspringday

 

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy minden edzés előtt beállítsd a gépeket! Csupán annyi a dolgot, hogy a kezdő gép képernyőjéhez érintsd a milon karórádat és már indulhat is az edzés! Az eltárolt adataidnak köszönhetően a gép rögtön a te testi adottságaidnak megfelelően áll be.

 

NEM TUDSZ HIBÁZNI

Az első alkalom során milon edzőink elkészítik neked személyre szabott milon beállításaidat, mint például a testmagasságodat, a végtagjaid hosszát és a kitűzött célodat is. Elektronikus vezérlés alapján milliméter pontossággal beállítható a mozgástartományod. Ez miért jó? Azért, mert így elkerülheted a szabálytalan mozgást vagy a helytelen gyakorlatok kivitelezését, ami akár komoly sérüléshez is vezethetne. Tehát a milon köredzés rendkívül biztonságos!

 

ERŐSÍTÉS ÉS ÁLLÓKÉPESSÉGNÖVELÉS EGYSZERRE

A nagyobb milon kör összesen 12 gépből áll. Ez a hatékony edzés érdekében úgy oszlik meg, hogy 6 erősítő gép és 6 állóképesség fejlesztő gép helyezkedik el benne. Mindegyik gépen megadott ideig történik az edzés (erőfejlesztő gépeken 1 perc az edzési idő, míg az állóképességfejlesztő gépeken 4 perc az edzési idő). Minden edzési szakaszt egy 30 másodperces pihenőfázis követ, amely alatt a sorban következő gépre szükséges átérni.

 

A MILON EDZÉS TESTI ELŐNYEI

 

  • Ízületi stresszcsökkentés
  • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
  • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
  • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
  • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
  • Megnövekedett anyagcsere
  • Megnövekedett izomképződés