Smart program

Nézd meg filmünket

 

SMART PROGRAM A SPRINGDAY HEALTH CLUBBAN

TELJES TESTEDZÉS AKÁR 36 PERC ALATT!

A SMART program alapja a csúcstechnológiát alkalmazó német milon köredzés rendszer.

Klutagjaink az alábbi linken foglalhatnak időpontot a milon felmérésre

 

Mi is az a milon köredzés rendszer

A milon legújabb fejlesztése, a Q sorozat Magyarországon kizárólag a Springday Health Clubban található meg. Jelenleg két körön tudtok edzeni. Az egyik egy erő- és állóképesség növelő kör 12 géppel, a másik egy prémium erőfejlesztő kör 7 géppel.

Itt megnézheted a Springday magyar nyelvű illetve a milon gyártójának hivatalos filmjét, melyből benyomást szerezhetsz a milon Q rendkívüli és egyedülálló képességeiről. 

Nem csodálkozunk, ha leesik az állad.

 

 

 

A milon előnyei a hagyományos fitnesztermi gépekhez képest

Nem kell kézzel átállítanod a súlyokat az előző vendég után, hisz minden gép automatikusan beáll az edzéstervednek megfeleő terhelésre

Nem kell kézzel állítani az ülések magasságát és a karok hosszát, hiszen minden gép automatikusan rááll a Te méreteidre.

Nem kell várnod, hogy mikor szabadul fel az edzésednek megfelelő eszköz, hiszen minden vendég egyszerre áll fel és egyszerre ül át a következő gépre.

Nem kell kitalálnod, hogy milyen gyakorlatokat végezz, hisz az edzésterved el van tárolva a milon rednszerében és azt fogod végrehajtani

Biztonságosan tudod végezni a gyakorlatokat, melyhez a képernyőn megjelenő milon inga is segítséget nyújt

Mindkét mozgásirányba személyre szabható a gépek ellenállása, így még hatékonyabb az edzés

Részletes elemzések segítségével okostelefonon is követni tudod edzéseid hatékonyságát

 

Hogyan tudok edzeni a milon körön

Első lépésként egy felmérést készítenünk, melynek során személyre szabottan hozzád állítjuk a rendszert.

 

Mit kell tudnom a felmérésről

Klutagjaink az alábbi linken foglalhatnak időpontot a milon felmérésre

 

A felmérés díja 10.000 Ft, mely tartalmaz egy Inbody testösszetétel mérést és annak kiértékelését, egy személyreszabott milon edzéstervet az 1. számú milon körre és magát a milon azonosító órát, melyet minden alkalommal magaddal kell hoznod az edzésre, mivel ez azonosít téged a milon rendszeren belül.

A felmérés első lépéseként egy számítógéppel vezérelt szenzor (milonizer) letapogatja a tested méreteit. 

Ezután a milon edző segítségével minden egyes gépen el kell végezni az adott gyakorlatot, hogy megkapd a céljaidnak megfelelő, személyreszabott edzéstervedet, melyet eltárol a rendszer. 

A 2. milon kör felmérésre

A 2. milon kör felmérésre egy későbbi időpontban kerülhet sor.

A felmérés díja 6.000 Ft, mely tartalmaz egy Inbody testösszetétel mérést és egy személyreszabott milon edzéstervet a 2. számú körre.

Egy felmérés kb. 50 percet vesz igénybe.

 

Hogyan tudok edzeni a milon körön a felmérés után

Amikor legközelebb jössz edzeni már nincs szükség időpontegyeztetésre. Ahogy a kezdő ponton felszabadul az első gép, már el is foglalhatod a helyed és kezdődhet az edzés. Az órád érintésével automatikusan rááll a méretedre a gép minden eleme. 

A nagyobb milon körön két kört érdemes megtenni, ami 36 percig tart. Ez alatt az idő alatt a céljaidtól függően egy rendkívül hatékony edzésen veszel részt. 

A kisebb kör 7 erőfejlesztő gépből áll, amelyen kb. 20 perc alatt tudsz végezni.

 

A felmérés után két lehetőséged van a milonnal való edzésre

Az edzéstervnek megfelelően használod a gépeket és saját magadnak állítod a terhelést. 

Részt veszel a Smart programban, melynek keretén belül milon edzőnk kb. 2 havonta egy teljes felmérést készít és a fejlődésedhez igazítja edzéstervedet. 

 

Mi is az a SMART PROGRAM

A SMART PROGRAM egy olyan rendszer, melyet a Springday Health Club dolgozott ki abból a célból, hogy a milon kör használatával hosszú távon biztosítsuk fejlődésed. 

A SMART program lényege, hogy időszakonként felmérjük az állapotodat, kielemezzük fejlődésed és ehhez igazítjuk új edzéstervedet.

Ehhez nem kell mást tenned, mint 20 alkalmanként kérni ezt a felmérést milon edződtől. ( Az árlistában "MILON EDZÉSTERV 20 alkalomra" néven találod meg.)

A 20 alkalom kb. 2 hónapot ölel fel, attól függően, hogy milyen sűrűn használod a milon kört. Javasoljuk, hogy heti 2-3 alkalommal gyere edzeni. ( A milon rendszer úgy van beállítva, hogy hetente maximum 3 alkalommal tudod használni mindkét kört. Egy alkalommal két kört tudsz menni mindkét milon körön.)

 

A SMART PROGRAM felmérése a következőket tartalmazza:

Inbody teljes testösszetétel mérés

új edzésterv beállítása az egyik milon körre

egy milonizer teszt elvégzése (fitnesz teszt vagy hajlékonysági és mobilitás teszt)

konzultáció a milon edzővel

Időtartama: 50 perc

A felmérés ára: 6000 Ft

 

Kiknek ajánljuk a milon kör használatát

Akiknek kevés idejük van, ezért gyors és hatékony edzésre vágynak.

Akik nem szeretnek várakozni, amíg a másik vendég használja az edzéstervében szereplő eszközt.

Akik gyakorlatlanok a fitness termi gépek használatában, ezért biztonságosan szeretnének edzeni.

Akik okostelefonjukon szeretnék nyomon követni a fejlődésüket 

Akik most kezdenek el mozogni vagy évekkel ezelőtt mozogtak utoljára.

Versenyzőknek, mivel olyan módon tudják beállítani a terhelést, ami egyedülálló fejlődést biztosít.

 

milondisplay

 

 

TELJES TESTEDZÉS 36 PERC ALATT!

 A Milon köredzés egyik hatalmas előnye, hogy nagyon gyorsan letudhatod a napi edzésedet. Ha csak a nagyobb körön mész két kört, akkor zuhanyzással, bemelegítéssel és nyújtással együtt körülbelül 1 óra alatt végeztél az edzéseddel és máris tettél az egészségedért.

Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy miért olyan hatékony a milon, hogy akár egy 36 perces edzés is megfelelő intenzitással végezhető el. 

A milon rendszerében az excentrikus (az aktív izom nyúlik) és koncentrikus (az aktív izom rövidül) mozgástartományban is testre lehet szabni a gép ellenállását, így sokkal hatékonyabb, mint egy átlagos fitness gép, hisz mindkét mozdulat során a céljaidnak megfelelő, lehető legoptimálisabb erőkifejtéssel fogsz dolgozni. A teljes testedzéshez 2 kört ajánlott megtenni a nagyobbik körön, így jön ki összesen a 36 perc. Ha mindkét kört használod, akkor is kb. 1 órán belül végzel és valóban úgy fogod érezni magad, mintha megújultál volna.

Már csak az van hátra, hogy ellazulj a jacuzziban vagy rabul ejtsen a szaunavilágunk és elmondhatod, hogy ez egy tökéletes nap volt.

 

Milon köredzés előnyei

 

milonkorspringday

 

Egyszerűen használható

Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy minden edzés előtt beállítsd a gépeket! Csupán annyi a dolgot, hogy a kezdő gép képernyőjéhez érintsd a milon karórádat és már indulhat is az edzés! Az eltárolt adataidnak köszönhetően a gép rögtön a te testi adottságaidnak megfelelően áll be.

 

Nem tudsz hibázni

Az első alkalom során milon edzőink elkészítik neked személyre szabott milon beállításaidat, mint például a testmagasságodat, a végtagjaid hosszát és a kitűzött célodat is. Elektronikus vezérlés alapján milliméter pontossággal beállítható a mozgástartományod. Ez miért jó? Azért, mert így elkerülheted a szabálytalan mozgást vagy a helytelen gyakorlatok kivitelezését, ami akár komoly sérüléshez is vezethetne. Tehát a milon köredzés rendkívül biztonságos!

 

Erősítés és állóképesség növelé egyszerre

A nagyobb milon kör összesen 12 gépből áll. Ez a hatékony edzés érdekében úgy oszlik meg, hogy 6 erősítő gép és 6 állóképesség fejlesztő gép helyezkedik el benne. Mindegyik gépen megadott ideig történik az edzés (erőfejlesztő gépeken 1 perc az edzési idő, míg az állóképességfejlesztő gépeken 4 perc az edzési idő). Minden edzési szakaszt egy 30 másodperces pihenőfázis követ, amely alatt a sorban következő gépre szükséges átérni.

 

A milon edzés testi előnyei

Ízületi stresszcsökkentés

Hát – és ízületfájdalom csökkentése

Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek

Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak

Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára

Megnövekedett anyagcsere

Megnövekedett izomképződés