Start program

Nézd meg filmünket

 

START PROGRAM a SPRINGDAY HEALTH CLUB-ban

Biztos neked is ismerős az a helyzet, amikor eldöntöd, hogy ezentúl rendszeresen le fogsz járni a közeli edzőterembe, de nem tudod, hogy tulajdonképpen mit is kellene csinálni. Kézenfekvő az a megoldás, hogy megbízunk egy személyi edzőt, de a tapasztalatok alapján jóval többen vannak azok, akik egyedül edzenek.

A Springday Health Club egészségklubként kitűzte azt a célt, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a szakmailag megalapozott, hatékony és biztonságos mozgás lehetősége.

Ezért kidolgoztuk a SPRINGDAY START PROGRAMOT, amelyben az általad kiválasztott személyi edző mintegy mentorként segíti az életmódváltásodat.

 

- az első 5 alkalom során felméri az állapotodat, elkészíti a következő 6 hétre az edzéstervedet és begyakorolja veled a feladatokat. Ezután egyedül tudod végezni az edzéseket.

- 6 hét után az általad választott személyi edző újra felméri az állapotodat, módosítja az edzéstervedet és minden felmerülő kérdésedre válaszol. 

 

A START PROGRAM neked szól, ha

 - egyedül szeretnél edzeni, de szakmai iránymutatásra szükséged van

 - egyszerűen csak egészségesebb akarsz lenni, és az edzések során biztonságosan és hatékonyan szeretnéd elvégezni azokat a gyakorlatokat, amelyek a céljaidat szolgálják

 - szeretnéd, ha valaki felmérné az állapotodat, javaslatokat tenne, adna egy edzéstervet, de nem kellene azt érezned, hogy az edző ilyenkor elvárja, hogy csak vele együtt edzél minden alkalommal.

 - szeretnéd, ha bizonyos időszakonként szakmailag megalapozott véleményt kapnál a fejlődésedről.

 - jó lenne, ha abban az esetben is tudnál valakihez fordulni, amikor elbizonytalanodsz vagy valamilyen iránymutatásra van szükséged

 

A START PROGRAM FELÉPÍTÉSE

 

 - egy általad választott személyi edző felméri az állapotodat, 6 hétre edzéstervet készít neked, begyakorolja veled a feladatokat és utána egyedül tudsz edzeni. Ehhez a START BÉRLETET tudod megvásárolni.

 - fejlődésed és motivációd fenntartása érdekében mentorod 6 hét múlva felméri az állapotodat és új edzéstervet készít neked.  Ehhez a CONTROLL BÉRLETET tudod megvásárolni. 

 - ha úgy érzed, hogy sűrűbben is igényled egy személyi edző szakmai kontrollját, vagy egyszerűen csak szeretnél egy órát, amikor bármit kérdezhetsz akár a helyes és hatékony edzéssel kapcsolatban, akkor erre is van lehetőséged. Ehhez kérj egy konzultációs órát személyi edződtől.

 

 

START BÉRLET

A START bérlet 5 x 1 óra személyi edző támogatásával végzett, maximum 3 hetet felölelő szakmai program, melynek tartalma:

  • állapotfelmérés (Inbody teljes testelemzés)
  • edzésterv a következő 6 hétre
  • edzések begyakorlása.

Az 5 alkalom után az edzések önállóan végezhetők.

START programunkban nem mindegyik személyi edző vesz részt, ezért kérjük, hogy érdeklődj előzetesen nálunk! 

A START BÉRLET ára: 28.000 Ft (Ezt a bérletet csak egy alkalommal tudod igénybe venni.)

 

CONTROLL BÉRLET

A CONTROLL bérlet 3 x 1 óra személyi edző támogatásával végzett, maximum 2 hetet felölelő szakmai program, melynek tartalma:

  • állapotfelmérés (Inbody teljes testelemzés)
  • edzésterv a következő 6 hétre
  • edzések begyakorlása.

Ezzel a bérlettel megvizsgáljuk az állapotváltozásodat és fejlődésedhez igazítjuk az edzéstervedet.

A CONTROLL BÉRLET ára: 3×1 óra: 20.000 Ft

 

A START PROGRAM fázisai

ELSŐ LÉPÉS

  • 3 hét (5 alkalom) : állapotfelmérés, a céljaidnak megfelelő, személyre szabott edzésterved kidolgozása és begyakorlása

 

FOLYAMATOS EDZÉS

  • 6 hét: önálló edzések az edzéstervednek megfelelően.
  • 2 hét (3 alkalom): állapotfelmérés, az eltelt időszak fejlődésének elemzése, edzésterved módosítása és kidolgozása és begyakorlása a következő 6 hétre.

 

SZEMÉLYI EDZÉS HAVONTA 10.000 Ft-ért

Egyéni időbeosztásodtól függően a START PROGRAM kb.8 hetes ciklusokat ölel fel, így a kezdő lépések megtételén után a folyamatos és szakmailag megalapozott edzés már havi kb. 10.000 Ft ráfordítással biztosítható (a Springday Health Club bérletárán felül.)

 

Ha részt szeretnél venni a START PROGRAMBAN, kérj tőlünk segítséget az edző kiválasztásában. 

A START és CONTROLL bérleteket a személyi edzőknél tudod megvásárolni.